Geniet van onze muzikale helden en heldinnen tijdens het slotconcert van MuziekRoute 2019

Zoals het voorjaar de bloesem aan de bomen doet ontspringen, zo hebben de leerlingen die meedoen aan de MuziekRoute dit jaar zichzelf kleurrijk ontplooid en ontwikkeld. Twintig weken lang is er snoeihard gewerkt, geleerd, gelachen en gemusiceerd. Er zijn talenten ontwikkeld en ontdekt, waarin creatief leren de algemene leidraad was. Samen met ons vaste team van enthousiaste docenten zorgen wij dat u daarvan mee kunt genieten.

Kom kijken bij het slotconcert van MuziekRoute in het Zimihc Theater Stefanus! Moedig en juich onze leerlingen aan, waarvan sommige voor het eerst het grote podium zullen beklimmen. Er wordt gezongen en gerapt, met zelfgeschreven teksten en eigengemaakte bewerkingen op populaire popsongs met multiculturele invloeden. Onder leiding van artistiek coördinator Peter Sambros en het Rosa Ensemble, wordt dit een unieke cross-over uitvoering die u gezien wilt hebben!

Drie dagen lang vullen wij het Zimihc Theater Stefanus met onze muzikale helden en heldinnen. We hebben drie voorstellingen openbaar gemaakt, zodat iedereen een kijkje in de muzikale keuken van de MuziekRoute kan nemen.
Wees welkom op de volgende presentaties van:

Dinsdag 16 april: 09.15 tot 10.15 uur
Mattheusschool en Marcusschool

Donderdag 18 april: 11.00 tot 12.00 uur
OBO de Watertoren en OBO Spoorzicht

Donderdag 18 april: 13.15 tot 14.15 uur
OBO de Klopvaart en OBO de Gagel

Praktische informatie:
Adres:
Zimihc Theater Stefanus
Braziliëdreef 2, 3563 CK Utrecht

Toegang is gratis, inclusief een kop koffie of thee.

We zien jullie daar!

MuziekRoute Slotconcert Zimihc Theater Stefanus
Het aftellen tot de eerste voorstelling is begonnen!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec